Много европейски държави също облекчават мерките.Броят на заболелите от COVID в

...
Много европейски държави също облекчават мерките.Броят на заболелите от COVID в
Коментари Харесай

Голям спад на новите случаи в Ню Йорк

Много европейски страни също облекчават ограниченията.

Броят на заболелите от Коронавирус в щата Ню Йорк е понижен с 92% по отношение на пика от преди няколко седмици. Постъпилите в болница понижават в още 34 щата в страната. Междувременно, Южна Африка, първичният епицентър на омикрон, е премахнала условието за самоизолация за тези, които нямат признаци.

Повечето европейски страни също облекчават ограниченията, свързани с пандемията, макар увеличението на случаите на лек COVID-19, дължащ се на разновидността Омикрон. Дания е водеща в процеса на връщане към нормализиране, като отхвърля опасенията за възходящите случаи на разновидността Омикрон. Тя първа в Европа разгласи изцяло повдигане на ограниченията. Държави като Англия, Франция, Швеция, Финландия и Австрия също взеха решение или да отстранен изцяло ограниченията за COVID-19, или да облекчат рестриктивните мерки.

Норвегия облекчава множеството ограничаване поради Коронавирус, тъй като счита, че високият % имунизирани е задоволителен, с цел да отбрани системата на опазването на здравето.

Британското държавно управление разгласява дълго чакания си проект за намаляване на икономическото неравноправие като измества значими държавни организации от Лондон в опит да се увеличи заплащането и продуктивността на труда в бедните райони.

" Изравняване в страната “ беше основен девиз на консерваторите в сполучливата им акция за изборите през 2019. Администрацията на Борис Джонсън се стреми да тласне дневния ред оттатък „ партигейт “, съобщи 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР